Fyldte Chokolader/Flødeboller

  1. Billed
    Navn
    Pris
    Bestil
  2. Solbær Flødebolle (EU organic)
    Solbær Flødebolle (EU organic)

     

    SOLBÆRFLØDEBOLLE MED MARCIPANBUND

     

    Indeholder:

    • Solbærskum, syrlig og let sød smag af friske solbær omhyllet af Esmeralda dark 65% mørk chokolade
    • Bund af blød og smagfuld marcipan

     

    Leveres som frostvare i lag af 30 stk.

    Serveringstemperatur: 16-20 gr

    Læs mere
  3. Solbær ganache (EU organic)
    Solbær ganache (EU organic)

     

    MØRK CHOKOLADE MED CREMET SOLBÆRGANACHE

     

     

      Indeholder:

    • Esmeralda 65% dark chokolade
    • Solbær ganache med syrlig karakter af friske solbær

     

    Leveres i lag af 48 stk

    Serveringstemperatur 18-22 gr

    Læs mere
  4. Varm chokoladegranulat HASSELNØD (EU organic)
    Varm chokoladegranulat HASSELNØD (EU organic)

     

     

    CHOKOLADEGRANULAT MED HASSELNØDDESMAG

     

    Her er den perfekte granulat til varm chokolademælk med hasselnøddesmag. Vi har selv stået for at blande de forskellige chokolader til granulaten.

    Granulaten kan også benyttes vegansk.

     

    Vores opskrift er: 


    VARM CHOKOLADE (kan også laves vegansk)
    250-300g økologisk sødmælk eller veganskmælk 
    30-35g chokoladegranulat

    FREMGANGSMÅDE - VARM CHOKOLADE
    Bland væske og chokoladegranulat og varm det op til lige under kogepunktet. Rør jævnligt i væsken.

    Klar til servering. 

     

    Læs mere
  5. Fyldte chokolader 16 stk æske 2 (EU organic)
    Fyldte chokolader 16 stk æske 2 (EU organic)

     

    4x4 FYLDTE CHOKOLADER (spørg efter tidens variant)

     

     

    Denne æske indeholder 16 økologiske fyldte chokolader i fire forskellige smagsvarianter, alle fremstillet med chokolade fra Original Beans:

    Spørg efter tiden blanding. 

     

     

    Læs mere
  6. Fyldte chokolader 9 stk æske 2
    Fyldte chokolader 9 stk æske 2

     

    9 FORSKELLIGE FYLDTE CHOKOLADER (spørg efter tidens variant)

     

     

    Denne indbydende æske indeholder ni økologiske fyldte chokolader i ni forskellige unikke og udsøgte smagsvarianter, alle fremstillet med chokolade fra Original Beans. 

    Spørg efter tiden blanding. 

     

     

     

     

    Læs mere
  7. Flødeboller 9 stk æske 3 (EU organic)
    Flødeboller 9 stk æske 3 (EU organic)

     

    3 x 3 GOURMET FLØDEBOLLER (spørg efter tidens variant)

     

     

    Denne æske indeholder ni økologiske flødeboller i tre forskellige smagsvarianter, alle fremstillet med chokolade fra Original Beans:

    Serveringstemperatur: 18-22 grader

     

     

     

     

    Læs mere
  8. Flødeboller 4 stk æske 2 (EU organic)
    Flødeboller 4 stk æske 2 (EU organic)

     

    4 FORSKELLIGE GOURMET FLØDEBOLLER (spørg efter tidens variant)

     

     

    Denne æske med fire forskellige økologiske flødeboller er alle fremstillet med chokolade fra Original Beans. 

    Spørg efter tidens blanding. 

    Serveringstemperatur: 18-22 grader

    Læs mere
  9. Kokos/mandel nougat (EU organic)
    Kokos/mandel nougat (EU organic)

     

    MÆLKECHOKOLADE MED KOKOS/MANDELNOUGAT

     

     

    indeholder:

    • Esmeralda 42% mælkechokolade
    • Kokospraline
    • Mandelpraline

     

    Leveres i lag af 48 stk

    Serveringstemperatur 18-22 gr

     

     

     

     

     

    Læs mere
  10. Citron/timian flødebolle (EU organic)
    Citron/timian flødebolle (EU organic)

     

    CITRONFLØDEBOLLE MED ET HINT AF TIMIAN OG MARCIPANBUND

     

     

    Indeholder:

    • Citronskum tilført et hint af citrontimian og omhyllet af Yona Edelweiss 37% hvid chokolade 
    • Bund af blød og smagfuld marcipan

     

    Leveres som frostvare i lag af 30 stk

    Serveringstemperatur: 16-20 gr

    Læs mere
  11. Påskeæg - Citronkaramel (EU organic)
    Påskeæg - Citronkaramel (EU organic)

     

     

    CITRONKARAMEL PÅSKEÆG

     

     

     Indeholder:

    • Edel Weiss 37% hvid chokolade
    • Cremet citronkaramelganache lavet som en honning karamel

     

    Leveres i lag af 48 stk

    Serveringstemperatur 18-22 gr

    Læs mere
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate