Om os

Hos Mark Hermann Chocolate fremstiller vi alt inden for det søde køkken. Primært består vores produktion dog af håndlavet økologisk chokoladekonfekture, kager og desserter til livets store begivenheder, alt sammen med stor passion og omtanke for miljøet. Hos Mark Hermann Chocolate sætter vi en dyd i at skabe den perfekte oplevelse for vores kunder, hvad enten det er til restauranter, til arrangementer, til firmaer og ikke mindst til de private hjem.

Vores vision at være en fryd for dine sanser, smagsmæssigt såvel som visuelt, samt at udbrede viden om, hvordan det søde køkken kan smage, når man bruger de bedste råvarer. Alle produkter, som er lavet hos os, kommer med en historie, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt. For eksempel er vores chokoladekonfekture udviklet med klassiske smage, geometriske former og smukke farver, der alt sammen er med til at vække sanserne.

Vi tilbyder, ud over vores egne produkter fra det søde køkken også chokoladesmagningsevents, diverse kurser og teambuilding. Som ene-importør i Danmark af chokolade fra den hollandske producent Original Beans tilbyder vi salg af deres produkter, så som råchokolade fra forskellige små bæredygtige plantager m.m. Vi bruger naturligvis også Original Beans produkter i vores egen produktion. 

Vi har et ønske om at udfordre vores kunder i forståelsen af, hvad det søde køkken kan, når man bruger gode råvarer - der skal skabes bevidsthed om, at kvalitet gerne må koste lidt mere, samtidigt med at vi er med til at værne om de lokalsamfund, hvor ingredienserne stammer fra.

 

Mark Hermann Chocolate vinder erhvervspris

VINDER AF ERHVERVSPRIS I 2018

I 2018 vandt vi Gladsaxes Erhvervspris. Det er vi rigtig stolte af.

Begrundelsen for, at vi vandt den var, at vi formår at forene bæredygtighed, økologi og FNs verdensmål i en og samme æske. 

 

 

 

Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate