Fragt og Levering

 

Vi sender varer med Postnord mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Ordrer lagt torsdag efter kl. 16:00 vil først blive afsendt den følgende mandag medmindre særskilt aftale er indgået.

BEMÆRK, at vi i varmeperioder (dvs. når dagstemperaturen er på 24 grader og derover) ikke sender om torsdagen. Dette skyldes, at vi ikke vil risikere, at din chokolade udsættes for varme weekenden over, hvis fragtfirmaet først leverer din pakke om mandagen. 

Alle varer, som bliver købt gennem www.mhhocolate.dk webshop vil normalt blive afsendt som anført ovenover. I travle perioder forbeholder Mark Hermann Chocolate sig dog retten til at sende varer på andre dage end de anførte. Det betyder, at du må forvente 1-4 dages leveringstid. Vi vil dog altid gøre vores yderste for at afsende din ordre hurtigst muligt.

Du vil modtage et tracking nummer så snart, at vi har afsendt dine varer.

Du kan også vælge at afhente din ordre i vores fysiske butik på Rosenkæret 15, 2860 Søborg. Du vil modtage en email så snart, at din ordre er klar til afhentning.

Bestiller du for mere end 500DKK, tilbyder vi gratis levering til en Postnord pakkeshop efter eget valg. Ønsker du levering til din hjemmeadresse, vil der være et gebyr på 15DKK.

Bestiller du for mindre en 500DKK, koster det 69DKK at få leveret til en Postnord pakkeshop efter eget valg. Ønsker du levering til din hjemmeadresse, koster dette +15DKK.

Har du spørgsmål til leveringen, så send os venligst en e-mail på info@mhchocolate.dk eller ring på +45 52 40 81 90.

For internationale leveringer gælder andre priser. Kontakt os venligst herom enten på en e-mail: info@mhchocolate.dk eller ring på +45 52 40 81 90.

 

INDPAKNING

Har du særlige ønsker til indpakning f.eks. i forbindelse med firmagaver eller gavekurve, så skriv til os på e-mail: info@mhchocolate.dk eller ring på +45 52 40 81 90.

Copyright 2022 © - Mark Hermann Chocolate