Flødeboller

UDVALGET

Her ser du oversigten over vores flødeboller. Flødebollerne varierer efter sæson/årstid. Du finder information om, hvornår vi fører en flødebolle ved at klikke ind på produktet. Når du klikker ind på produktet, kan du også læse mere om sammensætningen af det enkelte flødebolle.

Vi sælger vores flødeboller i Gaveæsker á 4 stk. Æskerne er blandet på forhånd. Du finder udvalget under Sortiment -> Gaveæsker.

 1. Billed
  Navn
  Pris
  Bestil
 2. Hindbærflødebolle (EU organic)
  Hindbærflødebolle (EU organic)

  **Flødebolle med Piura Porcelana & Frisk Hindbærskum: En Gastronomisk Opdagelse**

  Velkommen til en ny verden af flødeboller. Den sofistikerede og dybe 75% Piura Porcelana fra Original Beans omslutter med finesse et luftigt fyld af frisk hindbærskum. Dette mesterværk af en flødebolle hviler på en bund af lækker pistaciemarcipan, der perfekt supplerer den søde og frugtige smag af hindbær.

  For dem, der sætter pris på detaljer og forfinet håndværk, repræsenterer denne flødebolle en perfekt balance mellem kakaodybde og naturlige frugtnuancer, med et strejf af pistacie.

   

  Læs mere
 3. Bergamotte/mynteflødebolle (EU organic)
  Bergamotte/mynteflødebolle (EU organic)

  **Flødebolle med Esmeralda Dark & Delikat Bergamotte Mynte: En Eksklusiv Nydelse**

  Velkommen til en ny verden af flødeboller. Den mørke og intense 65% Esmeralda Dark fra Original Beans omslutter med elegance et fyld af blød skum, beriget med den forfinet duft og smag af bergamotte mynte. Med en bund af sprød mandelcrumble sættes prikken over i'et i denne unikke flødebolle, der kombinerer smagsoplevelser og teksturer på fineste vis.

  For den chokoladeelsker, der søger det unikke, repræsenterer denne flødebolle håndværkets mesterværk og smagsnuancens finesse.

   

  Læs mere
 4. Citron/timian flødebolle (EU organic)
  Citron/timian flødebolle (EU organic)

  Den økologiske citronflødebolle er en delikat og forfriskende dessert, der tilbyder en unik kombination af smagsoplevelser. Den luftige citronskum indeholder et hint af citrontimian, der tilfører en aromatisk og let krydret undertone til den syrlige citronsmag. Hele skummet er omhyllet af en lækker 37% hvidchokolade fra Original Beans, som giver en sød og cremet balance til de friske og intense citrusnoter.

  I bunden af flødebollen findes en blød og smagfuld marcipan, der tilføjer, kontrast og dybde. Den perfekte kombination af teksturer og smage gør denne dessert uimodståelig og uforglemmelig.

  Denne økologiske citronflødebolle leveres frossen for at sikre den bedste kvalitet og friskhed. Ved at blive leveret frossen så du kan nyde en lige så lækker oplevelse som en helt frisklavet citronflødebolle.

   

  Sælges i lag á 30stk 

  Læs mere
 5. Skovmærkeflødebolle (EU organic)
  Skovmærkeflødebolle (EU organic)

   

  SKOVMÆRKEFLØDEBOLLE MED KARAMELLISEREDE PISTACIENØDDER
  Hvis du ikke har smagt skovmærke før, så kan du godt glæde dig. Skovmærke smager af parfumeret vanilje hen i retningen af tonkabønne. Vi har skabt en skovmærkeskum stående på en bund af karamelliserede pistacienødder og støbt den i mørk chokolade fra Original Beans Beni Wild Harvest 66%.

   

  LÆS MERE OM CHOKOLADEN
  Vi har brugt Original Beans Beni Wild Harvest 66% til denne flødebolle.

  Sælges i lag á 30stk 

  Læs mere
 6. Vaniljeflødebolle (EU organic)
  Vaniljeflødebolle (EU organic)

   

  VANILJEFLØDEBOLLE MED MARCIPANBUND
  Vaniljeskum smagt til med en smule pærecidereddike, stående på en bund af vores egen marcipan og støbt med en mørk chokolade fra Original Beans Virunga 70%. 

  LÆS MERE OM CHOKOLADEN
  Vi har brugt Original Beans Virunga 70% til denne flødebolle.

  Sælges i lag á 30stk

  Læs mere
Copyright 2023 © - Mark Hermann Chocolate