Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g
Mørk chokolade, Piura Valley, Peru
Kakaobønnen, som anvendes til denne chokolade, stammer fra en sjælden hvid kakaobønne, der befinder sig i det nordlige Perus Piura Dal.
Smagsmæssigt har chokoladen noter af lime, hindbær, tørrede svesker og pekan.
STØTTEPROJEKTET I PIURA DALEN
Original Beans opdagede denne ultra-sjældne hvide kakaobønne i 2007 langs Piura floddalen i det nordlige Peru. På grund af sine meget frugtede toner, er det blevet en af de mest prisbelønnede internationale kakaobønner.
Kakao genetiske eksperter vurderer, at Piura Blanco er en "albino" af den lokale kakao, og at det kun er denne "albino", der har overlevet tørke perioderne i Piura dalen.
Mere ekstreme vejrforhold har medført alvorlig tørke efterfulgt af oversvømmelser. Vejrforholdene i området er blevet en stor udfordring for de lokale farmere, og bevaringen og udvidelsen af skoven i Piura Dalen har fået endnu større betydning.
Salg af denne specifikke chokolade bidrager til genskovning og bevaring af 2800 hektarer skov, der er hjem for den truede Puma, samt en unik forekomst af mangeartede og smukke sommerfugle.
Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med hindbær, da smagen harmonerer med chokoladens aromaer.
Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.
Ingredienser | Kakaomasse 67.95% (Peru), Rå rørsukker 23.92% (Paraguay), Kakaosmør 8.13% (Dom Rep.) GMO-fri |
---|---|
Chokolade type | Mørk |
Indeholder Lactose | Nej |
Indeholder Gluten | Nej |
Vegansk | Ja |
Nettovægt | 2000g |
Økologisk | *ingrediensen er økologisk |
Energi | 2440kj / 583kcal |
---|---|
Fedt | 46g |
- mættede fedtsyrer | 28g |
Kulhydrater | 30g |
- sukkerarter | 24g |
Protein | 8g |
Energi | 2440kj / 583kcal |
---|---|
Fedt | 46g |
- mættede fedtsyrer | 28g |
Kulhydrater | 30g |
- sukkerarter | 24g |
Protein | 8g |