Esmeraldas Milk 42% (EU organic) 2000g.
Silkeblød mælkechokolade, Ecuador
Den lækre mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.
Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.
STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR
Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.
Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.
Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.
| Ingredienser | Rå rørsukker 37.11% (Paraguay), Kakaosmør 27.59% (Dom. Rep.), |
|---|---|
| Chokolade type | Mælk |
| Indeholder Lactose | Ja |
| Indeholder Gluten | Nej |
| Vegansk | Nej |
| Nettovægt | 2000g |
| Økologisk | *ingrediensen er økologisk |
| Energi | 2460kj/ 588kcal |
|---|---|
| Fedt | 41g |
| - mættede fedtsyrer | 26g |
| Kulhydrater | 46g |
| - sukkerarter | 45g |
| Protein | 7g |
| Energi | 2460kj/ 588kcal |
|---|---|
| Fedt | 41g |
| - mættede fedtsyrer | 26g |
| Kulhydrater | 46g |
| - sukkerarter | 45g |
| Protein | 7g |



