Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 2000g
Silkeblød mælkechokolade, Ecuador
Den lækre mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.
Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.
STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR
Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.
Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.
Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.
Ingredienser | Rå rørsukker 37.11% (Paraguay), Kakaosmør 27.59% (Dom. Rep.), |
---|---|
Chokolade type | Mælk |
Indeholder Lactose | Ja |
Indeholder Gluten | Nej |
Vegansk | Nej |
Nettovægt | 2000g |
Økologisk | *ingrediensen er økologisk |
Energi | 2460kj/ 588kcal |
---|---|
Fedt | 41g |
- mættede fedtsyrer | 26g |
Kulhydrater | 46g |
- sukkerarter | 45g |
Protein | 7g |
Energi | 2460kj/ 588kcal |
---|---|
Fedt | 41g |
- mættede fedtsyrer | 26g |
Kulhydrater | 46g |
- sukkerarter | 45g |
Protein | 7g |