Fragtfri levering
ved køb over 500,-
Fri fragt ved køb over 500,-
Bæredygtig produktion
Levering 1-4 dage
Mulighed for afhentning i Søborg
Den silkebløde mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.
Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.
STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR
Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.
Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.
Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.
Ingredienser | Raw cane sugar 37.11% (Paraguay), Cacao butter 27.59% (Dom. Rep.), |
---|---|
Chokolade type | Mælk |
Indeholder Lactose | Ja |
Indeholder Gluten | Nej |
Vegansk | Nej |
Nettovægt | 2000g |
Økologisk | *ingrediensen er økologisk |