Cru Virunga 70% (EU organic) - 70g
Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR
Kakaobønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.
Smagsmæssigt har chokoladen jordagtige noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.
STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK
Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted.
Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmers levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter.
Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.
Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.
Sælges i kolli af 13 stk
Ingredienser | Kakaomasse 62.13% (Congo DR), Rå rørsukker 29.13% (Paraguay), Kakaosmør 8.74% (Dom. Rep.) |
---|---|
Chokolade type | Mørk |
Indeholder Lactose | Nej |
Indeholder Gluten | Nej |
Vegansk | Ja |
Nettovægt | 70g |
Økologisk | *ingrediensen er økologisk |
Energi | 2401kj / 574kcal |
---|---|
Fedt | 43g |
- mættede fedtsyrer | 26g |
Kulhydrater | 34g |
- sukkerarter | 29g |
Protein | 7 |
Energi | 2401kj / 574kcal |
---|---|
Fedt | 43g |
- mættede fedtsyrer | 26g |
Kulhydrater | 34g |
- sukkerarter | 29g |
Protein | 7 |