Cru Virunga 70%  (EU organic) - 70g
Cru Virunga 70%  (EU organic) - 70g Cru Virunga 70%  (EU organic) - 70g

Cru Virunga 70% (EU organic) - 70g

På lager

Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

Cacaobønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.

Smagsmæssigt har chokoladen jordagtige noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.

STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK

Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmeres levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter. 

Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

Produktinformation
Specifikation
Ingredienser

Cacao mass 62.13% (Congo DR), Raw cane sugar 29.13% (Paraguay),
Cacao butter 8.74% (Dom. Rep.)
Product specification Certified Organic. Gluten-free. Vegan. GMO-free

Chokolade type Mørk
Indeholder Lactose Nej
Indeholder Gluten Nej
Vegansk Ja
Nettovægt 70g
Økologisk *ingrediensen er økologisk
Copyright 2022 © - Mark Hermann Chocolate