Fragtfri levering
ved køb over 500,-
Fri fragt ved køb over 500,-
Bæredygtig produktion
Levering 1-4 dage
Mulighed for afhentning i Søborg
Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR
Cacaobønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.
Smagsmæssigt har chokoladen jordagtige noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.
STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK
Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted.
Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmeres levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter.
Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.
Ingredienser | Cacao mass 62.13% (Congo DR), Raw cane sugar 29.13% (Paraguay), |
---|---|
Chokolade type | Mørk |
Indeholder Lactose | Nej |
Indeholder Gluten | Nej |
Vegansk | Ja |
Nettovægt | 70g |
Økologisk | *ingrediensen er økologisk |