Kakaosmør (EU Organic) 1000g
Kakaosmør (EU Organic) 1000g

Kakaosmør (EU Organic) 1000g

Økologisk kakaosmør fra Ecuador er et smagfuldt og bæredygtigt produkt, der stammer fra kakaobønner dyrket under miljøvenlige og ansvarlige forhold. Ecuador er kendt for sin høje kvalitet af kakaoproduktion og er en af verdens førende producenter af den fine "Arriba Nacional" kakaosort.

Kakaosmørret udvindes fra kakaobønner, der omhyggeligt fermenteres, tørres og ristes for at frigive den rige og komplekse smag. Efter ristningen opvarmes bønnerne, så de frigiver deres kakaomasse og kakaosmør. Kakaosmørret adskilles derefter fra kakaomassen og gennemgår en yderligere rensning og behandling for at opnå et renere og mere alsidigt produkt.

Økologisk kakaosmør fra Ecuador har en cremet tekstur og en mild chokoladesmag, hvilket gør det ideelt til brug i en række chokoladeprodukter og desserter. Den økologiske produktion sikrer, at produktet er fri for skadelige kemikalier, pesticider og genetisk modificerede organismer (GMO'er).

Bæredygtighed og socialt ansvar er centrale elementer i økologisk kakaoproduktion i Ecuador. Kakaobønderne følger strenge miljøstandarder og arbejder på at bevare og beskytte den naturlige biodiversitet i regionen. Derudover arbejder producenten i lokale samarbejder for at sikre retfærdige arbejdsforhold og en bedre levestandard for bønderne og deres familier.

Økologisk kakaosmør fra Ecuador er ikke kun en lækker ingrediens i chokoladeprodukter og desserter, men også et valg, der støtter miljøvenlighed og retfærdig handel. Ved at vælge dette kakaosmør kan du nyde en enestående smagsoplevelse og samtidig støtte en bæredygtig og ansvarlig produktionsmetode.

Produktinformation
Specifikation
Ingredienser

Kakaosmør* fra Ecuador neutralt 

Indeholder Lactose Nej
Indeholder Gluten Nej
Vegansk Ja
Nettovægt 1000g
Økologisk *ingrediensen er økologisk
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate