Kakaopulver (EU Organic) 1000g
Kakaopulver (EU Organic) 1000g

Kakaopulver (EU Organic) 1000g

Økologisk kakaopulver fra Congo er et vidunderligt produkt, der stammer fra kakaobønner dyrket under miljøvenlige og ansvarlige forhold. Congo, en af de centralafrikanske lande, er kendt for sin frodige jord og ideelle vækstbetingelser for kakaotræer, hvilket gør det til en kilde til førsteklasses kakaoprodukter.

Økologisk kakaopulver produceres ved først at udvinde kakaosmør fra kakaobønnerne, der er omhyggeligt fermenterede, tørrede og ristede. Efter at kakaosmørret er fjernet, forarbejdes kakaomassen yderligere for at opnå et fint kakaopulver.

Kakaopulver fra Congo har en rig og dyb chokoladesmag med lette frugtagtige og syrlige undertoner. Dette gør det perfekt til en bred vifte af chokoladebaserede produkter og desserter såsom chokolademousse, kager, drikkevarer og trøfler.

Økologisk kakaopulver fra Congo er fri for skadelige kemikalier, pesticider og genetisk modificerede organismer (GMO'er), takket være den økologiske produktion. Dette resulterer i et renere og mere naturligt produkt, der også er bedre for miljøet og forbrugerens helbred.

Bæredygtighed og socialt ansvar er kerneelementer i kakaoproduktionen i Congo. Kakaobønderne følger strenge miljøstandarder og arbejder på at beskytte den lokale biodiversitet samt at fremme bæredygtige landbrugsmetoder. Derudover samarbejder producenterne ofte med lokale kooperativer og fair trade-organisationer for at sikre retfærdige arbejdsforhold og forbedre levestandarden for bønderne og deres familier.

Ved at vælge økologisk kakaopulver fra Congo kan du nyde en udsøgt smagsoplevelse og samtidig støtte bæredygtig og ansvarlig produktionspraksis. Dette hjælper med at beskytte miljøet, styrke kakaobøndernes samfund og skabe en bedre fremtid for kakaoproduktionen.

Produktinformation
Specifikation
Ingredienser

Kakaopulver 20-22%* neutralt 

Indeholder Lactose Nej
Indeholder Gluten Nej
Vegansk Ja
Nettovægt 500g
Økologisk *ingrediensen er økologisk
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate