Simply Milk 40% 2000g
Simply Milk 40% 2000g

Simply Milk 40% 2000g

 

Smag af ristede peanuts og smørbagte småkager.

 

Chokoladen til Original Beans Simply Milk er lavet på den unikke Arriba National kakaobønne. kakaobønnen gror i stillehavs skovområdet, der omgiver Mache Chindul Naturreservatet i Ecuadors Esmeraldas provins. Hvor det tidligere var kendetegnet for Ecuador, er ren Arriba National svær at finde i nutidens hybrid kakao.

Området er truet af skovrydning til brug for landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene. I regnskoven lever blandt andet løvfruer af arten Imbabura træfrø og Mache glasfrø, som dermed også er truet af skovrydningen.

Original Beans hjælper med at beskytte og plante træer af Arriba National kakao sorterne i Mono Bravo samfundet. De har indtil videre beskyttet over 800 hektarer biodiversitet regnskov, hjulpet kakaofarmerne med at blive økologisk certificeret og trænet dem i kakaoskovbrug samt håndtering af kakaohøsten. Original Beans har desuden sørget for ordentligt landbrugsudstyr og værktøj.

Simply indeholder således den samme gode økologiske kvalitet kakaobønner, som de øvrige Original Beans varianter. Simply er dog fremstillet med ikke-økologisk sukker og mælk, hvilket dermed kan holde prisen på et lavere niveau. Desuden er Simply pakket i plastposer, hvorimod de øvrige Original Beans varianter er pakket i bionedbrydelig emballage.

For hver 2000g Simply pose plantes der 3 træer, hvor der for de øvrige Original Beans varianter, kan plantes 10 træer for hver 2000g pose. 

Simply er klima-neutral, hvor de øvrige Original Beans varianter er klima-positive.

Produktinformation
Specifikation
Ingredienser

Sukker, kakaosmør, mælkepulver, kakaomasse

Kakao fra Ecuador, Mache Chindul 

Chokolade type Mælk
Indeholder Lactose Ja
Indeholder Gluten Nej
Vegansk Nej
Nettovægt 2000g
Energi 2423kj / 582kcal
Fedt 39.6g
- mættede fedtsyrer 24g
Kulhydrater 48g
- sukkerarter 47g
Kostfibre 2.4g
Protein 7g
Salt 0.2g
NÆRINGSINDHOLD
Energi 2423kj / 582kcal
Fedt 39.6g
- mættede fedtsyrer 24g
Kulhydrater 48g
- sukkerarter 47g
Kostfibre 2.4g
Protein 7g
Salt 0.2g
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate