Poser 2000 g

 1. Billed
  Navn
  Pris
  Bestil
 2. Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g
  Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g

   

  Mørk chokolade, Piura Valley, Peru

   

  Kakaobønnen, som anvendes til denne chokolade, stammer fra en sjælden hvid kakaobønne, der befinder sig i det nordlige Perus Piura Dal. 

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af lime, hindbær, tørrede svesker og pekan.

   

  STØTTEPROJEKTET I PIURA DALEN

  Original Beans opdagede denne ultra-sjældne hvide kakaobønne i 2007 langs Piura floddalen i det nordlige Peru. På grund af sine meget frugtede toner, er det blevet en af de mest prisbelønnede internationale kakaobønner. 

  Kakao genetiske eksperter vurderer, at Piura Blanco er en "albino" af den lokale kakao, og at det kun er denne "albino", der har overlevet tørke perioderne i Piura dalen.

  Mere ekstreme vejrforhold har medført alvorlig tørke efterfulgt af oversvømmelser. Vejrforholdene i området er blevet en stor udfordring for de lokale farmere, og bevaringen og udvidelsen af skoven i Piura Dalen har fået endnu større betydning. 

  Salg af denne specifikke chokolade bidrager til genskovning og bevaring af 2800 hektarer skov, der er hjem for den truede Puma, samt en unik forekomst af mangeartede og smukke sommerfugle. 

  Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med hindbær, da smagen harmonerer med chokoladens aromaer. 

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

   

  Læs mere
 3. Beni Wild Harvest 66% (EU organic) 2000g
  Beni Wild Harvest 66% (EU organic) 2000g

   

  Vild mørk chokolade, Beni Amazon, Bolivia

   

  Chokoladen er baseret på den sjældne Beniano kakaobønne, der stammer fra Beni floden, som munder ud i Bolivias Amazonflod.

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af honning, abrikos og jasmin te.

  OM BENI AMAZON

  Udsprunget af savanne, skove og vandveje, er Beni en skovøgruppe, som bliver kaldt ‘chocolatales’ – chokoladeøerne. Området er det eneste sted, hvor der gror 100% vild kakao. De sidste 400 arter af den blå-halsede Macaw papegøje spiller en central rolle for kakaoen, da de er kurerere og bærer frøene fra ø til ø. Selve kakaobønnerne er noget mindre end de mere almindelige kakao sorter, men udmærker sig ved at være usædvanligt smagfulde. 

  Siden 2010, har Original Beans promoveret Beniano chokoladen og dens bevarelse. Høsten af den vilde cacao sikrer, at de indfødte får en indkomst og harmonerer med den traditionelle brug af jorden. Original Beans’ programmet ’One bar: One tree’ i Beni området hjælper med at bevare dette naturlige eventyrland og dets vilde beboere.

  Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med jordbær, da chokoladens sødme og mildhed komplimenterer smagen godt. 

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate