Poser 2000 g

 1. Billed
  Navn
  Pris
  Bestil
 2. Yuna Edel Weiss 37% (EU organic) - 2000g
  Yuna Edel Weiss 37% (EU organic) - 2000g

  Edel Weiss 37% er baseret på Trinitario bønnen, der dyrkes i skovdalen Yuna i den Dominikanske Republik.

  Smagsmæssigt har chokoladen lækre noter af fløde og er fremstillet uden tilsætningsstoffer. Edel Weiss indeholder ikke vanilje og lecithin, hvilket udmærker sig indenfor produktionen af hvid chokolade.

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 3. Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 2000g
  Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 2000g

   

  Den silkebløde mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.

  STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR

  Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.

  Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.

  Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 4. Femmes de Virunga 55% (EU organic) - 2000g
  Femmes de Virunga 55% (EU organic) - 2000g

   

  Mørk Mælke Chokolade, Virunga Park, Congo DR

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af ristede nødder og cappuccino. Den stærke smag ærer de selvstændige kvindelige farmere i Virunga.

   

  STØTTEPROJEKT: FEMMES DE VIRUNGA, VIRUNGA NATIONAL PARK

  Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

  Salget af denne specifikke chokolade støtter de kvindelige cacaofarmere i at selvstændiggøre dem og ikke mindst deres samfunds ledelsesskab for fred og fremgang i Øst Congo.

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 5. Esmeraldas Dark 65% (EU organic) - 2000g
  Esmeraldas Dark 65% (EU organic) - 2000g

   

  Noter af blomster, tropiske frugter og nødder i denne chokolade baseret på Nacional kakaobønnen. 


  STØTTEPROJEKT: ESMERALDAS TÅGESKOV, ECUADOR 

  Esmeraldas dovendyr hænger afslappet med hovedet nedad i skyggen af de højeste trætoppe. Dovendyrene sover meget, spiser vegansk og denne art har levet i mange tusind år. Den daglige tåge og regn, som stiger op fra Stillehavet til Esmeraldas kakao skove kan ikke rokke ved et dovendyr, hvis tykke pels gror opad og er perfekt til at få vandet til at prelle af.

  Salget af Esmeraldas Dark 65% hjælper til at beskytte Ecuadors sidste tågeskov og dovendyrenes rolige livsstil.

   

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 6. Beni Wild Harvest 66% (EU organic) 2000g
  Beni Wild Harvest 66% (EU organic) 2000g

  Vild mørk chokolade, Beni Amazon, Bolivia

  Chokoladen er baseret på den sjældne Beniano cacaobønne, der stammer fra Beni floden, som munder ud i Bolivias Amazonflod.

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af honning, abrikos og jasmin te.

   

  OM BENI AMAZON

  Udsprunget af savanne, skove og vandveje, er Beni en skovøgruppe, som bliver kaldt ‘chocolatales’ – chokoladeøerne. Området er det eneste sted, hvor der gror 100% vild cacao. De sidste 400 arter af den blå-halsede Macaw papegøje spiller en central rolle for cacaoen, da de er kurerer og bærer frøene fra ø til ø. Selve cacaobønnerne er noget mindre end de mere almindelige cacao sorter, men udmærker sig ved at være usædvanligt smagfulde. 

  Siden 2010, har Original Beans promoveret Beniano chokoladen og dens bevarelse. Høsten af den vilde cacao sikrer, at de indfødte får en indkomst og harmonerer med den traditionelle brug af jorden. Original Beans’ programmet ’One bar: One tree’ i Beni området hjælper med at bevare dette naturlige eventyrland og dets vilde beboere.

  Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med jordbær, da chokoladens sødme og mildhed komplimenterer smagen godt. 

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 7. Cru Virunga 70% (EU organic) - 2000g
  Cru Virunga 70% (EU organic) - 2000g

  Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

  Cacaoønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.

  Smagsmæssigt har chokoladen jordagtige noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.

  STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK

  Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

  Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmeres levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter. 

  Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 8. Cru Udzungwa 70% (EU organic) 2000g
  Cru Udzungwa 70% (EU organic) 2000g

  Mørk chokolade, Udzungwa, Tanzania

  Kakaobønnen, der anvendes til denne chokolade, stammer fra området omkring Udzungwa Nationalpark i det bjergrige Tanzania.

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af appelsin og karamel, der komplimenteres fremragende med de knasende kakaonibs.

   

  STØTTEPROJEKTET I UDZUNGWA OMRÅDET

  Skovrydning presser bjergelefanten i Tanzania tættere på landsbyer og farmernes afgrøder, hvorfor elefanten opfattes som et skadedyr og håndteres derefter. Antallet af vilde elefanter i Udzungwa området er faldet med mere end 50 % siden 2009.

  Salg af denne specifikke chokolade støtter lokale kakaofarmere, og derved beskyttelsen af nationalparken samt Bjergelefanten, der lever i området. 40.000 træer samt bi- hegn, der guider elefanterne uden om markerne, er i mellemtiden blevet plantet.

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 9. Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g
  Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g

  Mørk chokolade, Piura Valley, Peru

  Kakaobønnen, som anvendes til denne chokolade, stammer fra en sjælden hvid kakaobønne, der befinder sig i det nordlige Perus Piura Dal. 

  Smagsmæssigt har chokoladen noter af lime, hindbær, tørrede sveesker og pekan.

   

  STØTTEPROJEKTET I PIURA DALEN

  Original Beans opdagede denne ultra-sjældne hvide kakaobønne i 2007 langs Piura floddalen i det nordlige Peru. På grund af sine meget frugtede toner, er det blevet en af de mest prisbelønnede internationale cacaobønner. 

  Cacao genetiske eksperter vurderer, at Piura Blanco er en "albino" af den lokale cacao, og at det kun er denne "albino", der har overlevet tørke perioderne i Piura dalen.

  Mere ekstreme vejrforhold har medført alvorlig tørke efterfulgt af oversvømmelser. Vejrforholdene i området er blevet en stor udfordring for de lokale farmere, og bevaringen og udvidelsen af skoven i Piura Dalen har fået endnu større betydning. 

  Salg af denne specifikke chokolade bidrager til genskovning og bevaring af 2800 hektarer skov, der er hjem for den truede Puma, samt en unik forekomst af mangeartede og smukke sommerfugle. 

  Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med hindbær, da smagen harmonerer med chokoladens aromaer. 

  Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

  Læs mere
 10. Kakaonibs, Esmeraldas (EU organic) - 300g
  Kakaonibs, Esmeraldas (EU organic) - 300g

  Økologiske Esmeraldas cacao nibs.

  Original Beans nibs fuldender mange retter og stunder, lige fra din morgenmad til en kold drik. 

   

   To keep them full of nutrition and flavours from their rare origins, we roast whole beans and then carefully break them up. These tiny bits of goodness also make a great snack all on their own!

  Notes of fruit, flowers & nuts resonate throughout this rare Arriba cacao. The taste floats down from Ecuador’s last Pacific cloudforest, where silky tree frogs bask in the humid breeze.

  Læs mere
 11. Original Beans Simply White Couverture 36%
  Simply white 36% 2000g

  SMAGSNOTER: Dulce de leche og fløde.

   

  Læs mere
Copyright 2023 © - Mark Hermann Chocolate