Original Beans

  1. Billed
    Navn
    Pris
    Bestil
  2. Yuna Edel Weiss 37% (EU organic) - 2000g
    Yuna Edel Weiss 37% (EU organic) - 2000g

     

    Hvid flødechokolade, Yuna, Den Dominikanske Republik

     

    Edel Weiss 37% er baseret på Trinitario bønnen, der dyrkes i skovdalen Yuna i den Dominikanske Republik.

    Smagsmæssigt har chokoladen lækre noter af fløde og er fremstillet uden tilsætningsstoffer. Edel Weiss indeholder ikke vanilje og lecithin, hvilket udmærker sig indenfor produktionen af hvid chokolade.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
  3. Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 2000g
    Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 2000g

     

    Silkeblød mælkechokolade, Ecuador

     

    Den lækre mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.

    STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR

    Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.

    Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
  4. Femmes de Virunga 55% (EU organic) - 2000g
    Femmes de Virunga 55% (EU organic) - 2000g

     

    Mørk mælke chokolade, Virunga Park, Congo DR

     

     

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af ristede nødder og cappuccino. Den stærke smag ærer de selvstændige kvindelige farmere i Virunga.

     

    STØTTEPROJEKT: FEMMES DE VIRUNGA, VIRUNGA NATIONAL PARK

    Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

    Salget af denne specifikke chokolade støtter de kvindelige kakao farmere i at selvstændiggøre dem og ikke mindst deres samfunds ledelsesskab for fred og fremgang i Øst Congo.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
  5. Esmeraldas Dark 65% (EU organic) - 2000g
    Esmeraldas Dark 65% (EU organic) - 2000g

     

    Mørk chokolade, Esmeralda, Ecuador

     

    Noter af blomster, tropiske frugter og nødder i denne chokolade baseret på Nacional kakaobønnen. 


    STØTTEPROJEKT: ESMERALDAS TÅGESKOV, ECUADOR 

    Esmeraldas dovendyr hænger afslappet med hovedet nedad i skyggen af de højeste trætoppe. Dovendyrene sover meget, spiser vegansk og denne art har levet i mange tusind år. Den daglige tåge og regn, som stiger op fra Stillehavet til Esmeraldas kakao skove kan ikke rokke ved et dovendyr, hvis tykke pels gror opad og er perfekt til at få vandet til at prelle af.

    Salget af Esmeraldas Dark 65% hjælper til at beskytte Ecuadors sidste tågeskov og dovendyrenes rolige livsstil.

     

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
  6. Cru Virunga 70% (EU organic) - 2000g
    Cru Virunga 70% (EU organic) - 2000g

     

    Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

     

    Kakaobønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.

    Smagsmæssigt har chokoladen jordagtige noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.

    STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK

    Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

    Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmers levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter. 

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
  7. Cru Udzungwa 70% (EU organic) 2000g
    Cru Udzungwa 70% (EU organic) 2000g

     

    Mørk chokolade, Udzungwa, Tanzania

     

    Kakaobønnen, der anvendes til denne chokolade, stammer fra området omkring Udzungwa Nationalpark i det bjergrige Tanzania.

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af appelsin og karamel, der komplimenteres fremragende med de knasende kakaonibs.

     

    STØTTEPROJEKTET I UDZUNGWA OMRÅDET

    Skovrydning presser bjergelefanten i Tanzania tættere på landsbyer og farmernes afgrøder, hvorfor elefanten opfattes som et skadedyr og håndteres derefter. Antallet af vilde elefanter i Udzungwa området er faldet med mere end 50 % siden 2009.

    Salg af denne specifikke chokolade støtter lokale kakaofarmere, og derved beskyttelsen af nationalparken samt Bjergelefanten, der lever i området. 40.000 træer samt bi- hegn, der guider elefanterne uden om markerne, er i mellemtiden blevet plantet.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
  8. Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g
    Piura Porcelana 75% (EU organic) 2000g

     

    Mørk chokolade, Piura Valley, Peru

     

    Kakaobønnen, som anvendes til denne chokolade, stammer fra en sjælden hvid kakaobønne, der befinder sig i det nordlige Perus Piura Dal. 

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af lime, hindbær, tørrede svesker og pekan.

     

    STØTTEPROJEKTET I PIURA DALEN

    Original Beans opdagede denne ultra-sjældne hvide kakaobønne i 2007 langs Piura floddalen i det nordlige Peru. På grund af sine meget frugtede toner, er det blevet en af de mest prisbelønnede internationale kakaobønner. 

    Kakao genetiske eksperter vurderer, at Piura Blanco er en "albino" af den lokale kakao, og at det kun er denne "albino", der har overlevet tørke perioderne i Piura dalen.

    Mere ekstreme vejrforhold har medført alvorlig tørke efterfulgt af oversvømmelser. Vejrforholdene i området er blevet en stor udfordring for de lokale farmere, og bevaringen og udvidelsen af skoven i Piura Dalen har fået endnu større betydning. 

    Salg af denne specifikke chokolade bidrager til genskovning og bevaring af 2800 hektarer skov, der er hjem for den truede Puma, samt en unik forekomst af mangeartede og smukke sommerfugle. 

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med hindbær, da smagen harmonerer med chokoladens aromaer. 

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Læs mere
  9. Beni Wild Harvest 66% (EU organic) 2000g
    Beni Wild Harvest 66% (EU organic) 2000g

     

    Vild mørk chokolade, Beni Amazon, Bolivia

     

    Chokoladen er baseret på den sjældne Beniano kakaobønne, der stammer fra Beni floden, som munder ud i Bolivias Amazonflod.

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af honning, abrikos og jasmin te.

    OM BENI AMAZON

    Udsprunget af savanne, skove og vandveje, er Beni en skovøgruppe, som bliver kaldt ‘chocolatales’ – chokoladeøerne. Området er det eneste sted, hvor der gror 100% vild kakao. De sidste 400 arter af den blå-halsede Macaw papegøje spiller en central rolle for kakaoen, da de er kurerere og bærer frøene fra ø til ø. Selve kakaobønnerne er noget mindre end de mere almindelige kakao sorter, men udmærker sig ved at være usædvanligt smagfulde. 

    Siden 2010, har Original Beans promoveret Beniano chokoladen og dens bevarelse. Høsten af den vilde cacao sikrer, at de indfødte får en indkomst og harmonerer med den traditionelle brug af jorden. Original Beans’ programmet ’One bar: One tree’ i Beni området hjælper med at bevare dette naturlige eventyrland og dets vilde beboere.

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med jordbær, da chokoladens sødme og mildhed komplimenterer smagen godt. 

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

    Læs mere
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate