Original Beans

  1. Billed
    Navn
    Pris
    Bestil
  2. Simply dark 62% 2000g
    Simply dark 62% 2000g

    SMAGSNOTER: Dyb smag af chokolade og honningkager.

     

    Chokoladen til Original Beans Simply Dark er lavet på den unikke Arriba Nacional cacaobønne. Cacaobønnen gror i stillehavs skovområdet, der omgiver Mache Chindul Naturreservatet i Ecuadors Esmeraldas provins. Hvor det tidligere var kendetegnet for Ecuador, er ren Arriba Nacional svær at finde i nutidens hybrid cacao.

    Området er truet af skovrydning til brug for landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene. I regnskoven lever blandt andet løvfruer af arten Imbabura træfrø og Mache glasfrø, som dermed også er truet af skovrydningen.

    Original Beans hjælper med at beskytte og plante træer af Arriba Nacional cacao sorterne i Mono Bravo samfundet. De har indtil videre beskyttet over 800 hektarer biodiversitet regnskov, hjulpet cacaofarmerne med at blive økologisk certificeret og trænet dem i cacaoskovbrug samt håndtering af cacaohøsten. Original Beans har desuden sørget for ordentligt landbrugsudstyr og værktøj.

    Simply indeholder således den samme gode økologiske kvalitet cacaobønner, som de øvrige Original Beans varianter. Simply er dog fremstillet med ikke-økologisk sukker og mælk, hvilket dermed kan holde prisen på et lavere niveau. Desuden er Simply pakket i plastposer, hvorimod de øvrige Original Beans varianter er pakket i bionedbrydelig emballage.

    For hver 2000g Simply pose plantes der 3 træer, hvor der for de øvrige Original Beans varianter, kan plantes 10 træer for hver 2000g pose. 

    Simply er klima-neutral, hvor de øvrige Original Beans varianter er klima-positive.

    Læs mere
  3. Simply Milk 40% 2000g
    Simply Milk 40% 2000g

    SMAGSNOTER: Ristede peanuts og smørbagte småkager.


    Chokoladen til Original Beans Simply Milk er lavet på den unikke Arriba Nacional cacaobønne. Cacaobønnen gror i stillehavs skovområdet, der omgiver Mache Chindul Naturreservatet i Ecuadors Esmeraldas provins. Hvor det tidligere var kendetegnet for Ecuador, er ren Arriba Nacional svær at finde i nutidens hybrid cacao.

    Området er truet af skovrydning til brug for landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene. I regnskoven lever blandt andet løvfruer af arten Imbabura træfrø og Mache glasfrø, som dermed også er truet af skovrydningen.

    Original Beans hjælper med at beskytte og plante træer af Arriba Nacional cacao sorterne i Mono Bravo samfundet. De har indtil videre beskyttet over 800 hektarer biodiversitet regnskov, hjulpet cacaofarmerne med at blive økologisk certificeret og trænet dem i cacaoskovbrug samt håndtering af cacaohøsten. Original Beans har desuden sørget for ordentligt landbrugsudstyr og værktøj.

    Simply indeholder således den samme gode økologiske kvalitet cacaobønner, som de øvrige Original Beans varianter. Simply er dog fremstillet med ikke-økologisk sukker og mælk, hvilket dermed kan holde prisen på et lavere niveau. Desuden er Simply pakket i plastposer, hvorimod de øvrige Original Beans varianter er pakket i bionedbrydelig emballage.

    For hver 2000g Simply pose plantes der 3 træer, hvor der for de øvrige Original Beans varianter, kan plantes 10 træer for hver 2000g pose. 

    Simply er klima-neutral, hvor de øvrige Original Beans varianter er klima-positive.

    Læs mere
  4. Original Beans Simply White Couverture 36%
    Simply white 36% 2000g

    SMAGSNOTER: Dulce de leche og fløde.

     

    Læs mere
  5. Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 12g
    Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 12g

     

    Den silkeblød mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.

     

    STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR

    Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.

    Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Sælges i kollier á 250stk 

    Læs mere
  6. Cru Virunga 70% (EU organic) - 12g
    Cru Virunga 70% (EU organic) - 12g

    Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

    Cacaoønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.

    Smagsmæssigt har chokoladen jordagtig noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.

    STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK

    Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

    Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmeres levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter. 

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.,

     

    Sælges i kollier á 250stk 

    Læs mere
  7. Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 70g
    Esmeraldas Milk 42% (EU organic) - 70g

     

    Denne silkebløde mælkechokolade er baseret på den sjældne kakaobønne Arriba, som stammer fra Ecuadors sidste stillehavsregnskov, hvor truede løvfrøer soler sig i brisen.

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af karamel.

     

    STØTTEPROJEKT: SJÆLDNE TRÆFRØER I MACHE CHINDUL REGNSKOVEN, ECUADOR

    Esmeralda-området er i øjeblikket truet af skovrydning, hvad der i høj grad skyldes et ønske om rydning af områder til landbrug, samt direkte salg af de ressourcer, der findes i regnskovene.

    Salg af denne specifikke plade chokolade bidrager til genskovning af Esmeralda-området, samt beskyttelse af de yderst sjældne træ-frøer, der lever i Mache Chindul regnskoven.

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores flødekarameller.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Sælges i kollier á 13stk

    Læs mere
  8. Femmes de Virunga 55% (EU organic) - 70g
    Femmes de Virunga 55% (EU organic) - 70g

     

    Mørk Mælke Chokolade, Virunga Park, Congo DR

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af ristede nødder og cappuccino. Den stærke smag ærer de selvstændige kvindelige farmere i Virunga.

     

    STØTTEPROJEKT: FEMMES DE VIRUNGA, VIRUNGA NATIONAL PARK

    Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

    Salget af denne specifikke chokolade støtter de kvindelige cacaofarmere i at selvstændiggøre dem og ikke mindst deres samfunds ledelsesskab for fred og fremgang i Øst Congo.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Sælges i kollier á 13stk

    Læs mere
  9. Cru Virunga 70%  (EU organic) - 70g
    Cru Virunga 70% (EU organic) - 70g

    Dyb mørk chokolade, Virunga Park, Congo DR

    Cacaobønnen, der anvendes til denne chokolade, dyrkes i bufferzonen af Virunga National Park i den østlige del af den Demokratiske Republik Congo. Det er Afrikas ældste naturpark samt hjem for de sidste vilde bjerggorillaer i verden.

    Smagsmæssigt har chokoladen jordagtige noter af moreller (kirsebær sort) og sort te.

    STØTTEPROJEKT: VIRUNGA NATIONAL PARK

    Virunga Park har et trist ry som værende et af de farligste bevaringsprojekter på verdensplan. Illegale bosættelser, borgerkrige, krybskytteri og skovrydning hærger området, hvor mange dødsfald har fundet sted. 

    Salget af denne specifikke chokolade støtter genplantning af området og forbedrer lokale farmeres levevilkår, samt beskyttelsen af utallige plante- og dyrearter. 

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den til overtræk og fyldte chokolader.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Sælges i kollier á 13stk 

    Læs mere
  10. Cru Udzungwa 70% with nibs (EU organic) 70g
    Cru Udzungwa 70% with nibs (EU organic) 70g

    Mørk chokolade, Udzungwa, Tanzania

    Kakaobønnen, der anvendes til denne chokolade, stammer fra området omkring Udzungwa Nationalpark i det bjergrige Tanzania.

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af appelsin og karamel, der komplimenteres fremragende med de knasende kakaonibs.

     

    STØTTEPROJEKTET I UDZUNGWA OMRÅDET

    Skovrydning presser bjergelefanten i Tanzania tættere på landsbyer og farmernes afgrøder, hvorfor elefanten opfattes som et skadedyr og håndteres derefter. Antallet af vilde elefanter i Udzungwa området er faldet med mere end 50 % siden 2009.

    Salg af denne specifikke chokolade støtter lokale kakaofarmere, og derved beskyttelsen af nationalparken samt Bjergelefanten, der lever i området. 40.000 træer samt bi- hegn, der guider elefanterne uden om markerne, er i mellemtiden blevet plantet.

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Sælges i kollier á 13stk

    Læs mere
  11. Piura 75% (EU organic) 70g
    Piura 75% (EU organic) 70g

    Mørk chokolade, Piura Valley, Peru

    Kakaobønnen, som anvendes til denne chokolade, stammer fra en sjælden hvid kakaobønne, der befinder sig i det nordlige Perus Piura Dal. 

    Smagsmæssigt har chokoladen noter af lime, hindbær, tørrede sveesker og pekan.

     

    STØTTEPROJEKTET I PIURA DALEN

    Original Beans opdagede denne ultra-sjældne hvide kakaobønne i 2007 langs Piura floddalen i det nordlige Peru. På grund af sine meget frugtede toner, er det blevet en af de mest prisbelønnede internationale cacaobønner. 

    Cacao genetiske eksperter vurderer, at Piura Blanco er en "albino" af den lokale cacao, og at det kun er denne "albino", der har overlevet tørke perioderne i Piura dalen.

    Mere ekstreme vejrforhold har medført alvorlig tørke efterfulgt af oversvømmelser. Vejrforholdene i området er blevet en stor udfordring for de lokale farmere, og bevaringen og udvidelsen af skoven i Piura Dalen har fået endnu større betydning. 

    Salg af denne specifikke chokolade bidrager til genskovning og bevaring af 2800 hektarer skov, der er hjem for den truede Puma, samt en unik forekomst af mangeartede og smukke sommerfugle. 

    Hos Mark Hermann Chocolate er vi særligt glade for at anvende den i vores fyldte chokolade med hindbær, da smagen harmonerer med chokoladens aromaer. 

    Læs mere om Original Beans Støtteprojekter.

     

    Sælges i kollier á 13stk

    Læs mere
Copyright 2024 © - Mark Hermann Chocolate