Om Mark Hermann Chocolate

Hos Mark Hermann Chocolate fremstiller vi alt inden for det søde køkken. Primært består vores produktion dog af håndlavet økologisk chokoladekonfekture, kager og desserter til livets store begivenheder, alt sammen med stor passion og omtanke for miljøet. Hos Mark Hermann Chocolate sætter vi en dyd i at skabe den perfekte oplevelse for vores kunder, hvad enten det er til restauranter, til arrangementer, til firmaer og ikke mindst til de private hjem.

Hos Mark Hermann Chocolate er vores vision at være en fryd for dine sanser, smagsmæssigt såvel som visuelt, samt at udbrede viden om, hvordan det søde køkken kan smage, når man bruger de bedste råvarer. Alle produkter, som er lavet hos os, kommer med en historie, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt. For eksempel er vores chokoladekonfekture udviklet med klassiske smage, geometriske former og smukke farver, der alt sammen er med til at vække sanserne.

Vi tilbyder, ud over vores egne produkter fra det søde køkken også chokoladesmagningsevents, diverse kurser og teambuilding. Som ene-importør i Danmark af chokolade fra den hollandske producent Original Beans tilbyder vi salg af deres produkter, så som råchokolade fra forskellige små bæredygtige plantager m.m. Det er selvfølgelig også Original Beans produkter, vi bruger i vores egen produktion. 

Hos Mark Hermann Chocolate har vi et ønske om at udfordre vores kunder i forståelsen af, hvad det søde køkken kan, når man bruger gode råvarer - der skal skabes bevidsthed om, at kvalitet gerne må koste lidt mere, samtidigt med at vi er med til at værne om de lokalsamfund, hvor ingredienserne stammer fra.

 

Bæredygtighed og økologi

Vi efterstræber en økologisk bæredygtig produktion, og arbejder konstant med at udvikle vores produkter både kvalitetsmæssigt og ift. at belaste naturen mindst muligt. I relation til dette arbejder vi efter FN’s SDG (Sustainable Development Goals)-mål for 2030 – særligt ønsker vi at bidrage til at skabe human såvel som økonomisk vækst i udviklingslande. Én måde at støtte denne type vækst på, er gennem partnerskaber med andre virksomheder, der deler samme overbevisning som vi selv gør. Således forsøger vi også at bidrage til SDG-mål nr. 17, #PARTNERSHIPSFORTHEGOALS

For os handler det om en passion for at fremstille den fineste chokolade, men ikke mindst for at genopbygge det, som vi konsumerer.

Vi er stolte af det footprint vi satte på 2019

 

 Historien om Mark

”Jeg vil gerne vise, hvordan det søde køkken kan smage – og vise et andet udtryk 
- end hvad folk normalt er vant til”.

Hele passionen startede for mange år siden, da Mark gik i lære som bager og hurtigt fik en kærlighed til fremstilling af kager. Derfor fortsatte han efter endt bageruddannelse med at gå i lære som konditor. Konditorfaget åbnede dørene til chokolade, som blev den helt store passion. Der gik ikke længe, før han blev optaget på det danske konditorlandshold, som han var en del af i 5 år.

Med konditorlandsholdet deltog Mark blandt andet i DM, EM og VM. Desuden har Mark har også kreeret søde sager i køkkenerne på Michelin-restauranterne Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Alt dette har givet en stor erfaring inden for det søde køkken på et meget højt niveau – og netop det høje niveau er det, der skal være kendetegnet for Mark Hermann Chocolate.  

Vores mission hos Mark Hermann Chocolate er, at alt vi producerer, skal være

til glæde for ganen, til gavn for verdenen