Lakridsflødebolle, Vaniljeflødebolle, Jordbærflødebolle og Karamelflødebolle Mark Hermann Chocolate
Lakridsflødebolle, Vaniljeflødebolle, Jordbærflødebolle og Karamelflødebolle Mark Hermann Chocolate Lakridsflødebolle Mark Hermann Chocolate Jordbærflødebolle Mark Hermann Chocolate Vaniljeflødebolle  Mark Hermann Chocolate Karamelflødebolle Mark Hermann Chocolate

Flødeboller 4 stk - Æske S6

På lager
Varenummer
pr003-10
95,00DKK

 

LAKRIDSFLØDEBOLLE MED KARAMELLISEREDE MANDLER
Saltet lakridsskum smagt til med salmiak stående på en karamelliseret mandelbund og støbt i hvid chokolade fra Original Beans Yuna Edel Weiss 37%.

JORDBÆRFLØDEBOLLE MED MARCIPANBUND
Lækker jordbærskum stående på en bund af vores hjemmelavede marcipan og støbt i mørk chokolade fra Original Beans Piura 75%.

VANILJEFLØDEBOLLE MED MARCIPANBUND
Vaniljeskum smagt til med en smule pærecidereddike, stående på en bund af vores egen marcipan og støbt med en mørk chokolade fra Original Beans Virunga 70%.

KARAMELFLØDEBOLLE MED KARAMELLISERET PEKANNØDDER
Karamelskummet er smagt til med en smule salt for at fremhæve smagen. Skummet står på en bund af karamelliserede pekannødder og støbt med vores egen karamelliserede hvide chokolade fra Original Beans Yuna Edel Weiss 37%

 

HOLDBARHED* 
Flødeboller - 5 måneder på frost - 10 dage ved 15-18 grader

*Gælder fra produktionsdato. Holdbarhed fremgår altid af labelen på varer, der købes i webshoppen. Køber du vores produkter i butikken, kan du altid få oplyst produktionsdatoen.

Produktinformation
Specifikation
Ingredienser

rørsukker* mørkchokolade70%(kakaomasse,rørsukker,kakaosmør) hvidchokolade37%*(kakaosmør,rørsukker,mælkepulver) æggehvider* vand jordbær* glukose*(fra majs) mandler* pekan* pæreeddike* æbleeddike* lakrids* havsalt citronsyre salmiak  

Farvestoffer: E171 E172 koncentrat spirulina æble

Chokolade type Mørk, Hvid
Nødder Mandler, Pekannødder
Indeholder Lactose Ja
Indeholder Gluten Nej
Vegansk Nej
Nettovægt 85-90g
Økologisk *ingrediensen er økologisk
Farvestoffer Naturlige, E-numre
Copyright 2021 © - Mark Hermann Chocolate