Bryllupskage

Mark Hermann Bryllupskage

Jeres bryllupsdag er en af de vigtigste og mest mindeværdige dage i jeres liv. Alt skal helst være perfekt, og ikke mindst bryllupskagen skal leve op til jeres drømme og forventninger. Vi hjælper jer gerne med at vælge og skabe den perfekte bryllupskage til lige netop jeres bryllup.

Vi har over årene leveret rigtig mange bryllupskager og har derfor god erfaring med at opfylde drømme og forventninger om den perfekte kage.

 

HVAD KAN I FORVENTE

Book et uforpligtende møde ved brug af vores kontaktformular eller send os en mail på info@mhchocolate.dk. Mødet afholdes i vores produktions- og butikslokale på Rosenkæret 15 i Søborg. Vi bruger ca. en time sammen, hvor I prøvesmager vores forskellige kombinationer og vælger jeres favorit. Vi taler om, hvordan I kunne tænke jer, at kagen skal se ud. Vi rådgiver selvfølgelig i, hvad vi mener vil passe til jer. Men det er i sidste ende jeres beslutning.

Vi kommer gerne ud og leverer, præsenterer og serverer for jeres gæster.

På jeres 1-års bryllupsdag laver vi en 6-8 personers kage til jer. Kagen vil have samme indhold som jeres bryllupskage. Dog er udseendet enkelt med en romantisk afpyntning. Dette er inklusiv i prisen.

 

RETNINGSLINJER FOR BRYLLUPSKAGEBESTILLING

Der er nogle enkelte retningslinjer i forbindelse med bryllupskage bestilling der skal overholdes:

  • Minimum bestilling skal være på 50 kuverter.
  • Ved bestilling skal 50% af prisen betales som depositum.
  • Tidspunkt for servering iht aftale skal overholdes. Overholdes tidspunkt ikke faktureres 500 kr. pr påbegyndt 15 minutter.
  • Hvis der er kage til overs på selve bryllupsdagen, tilbyder vi gerne at tage det med tilbage og fryse det ned. Vi kan maksimum opbevare det i en måned og det er jeres ansvar at hente det hos os.
  • 1-års kage skal bestilles senest 14 dage før jeres 1-års bryllupsdag og afhentning skal aftales inden for normal åbningstid. Det er muligt at bestille 1-års kage indtil 1 måned efter 1-års bryllupsdagen. Derefter bortfalder tilbuddet.
  • Vi udlåner gerne diverse opsatser mod en betaling af et depositum på 1000 kr. der fuldt refunderes, forudsat alle dele returneres i hel og ubeskadiget stand. Ved bortkomne, ødelagte eller ikke tilbageleverede dele modregnes i depositum, ligesom evt. merpris faktureres.

 

VED AFBESTILLING

Ligeledes gælder følgende i forbindelse med evt. afbestilling:

  • Sker afbestilling tidligere end 14 dage før arrangement refunderes hele depositummet.
  • Sker afbestilling mellem 14 og 7 dage før arrangement refunderes depositum ikke.
  • Sker afbestilling 7 dage eller senere før arrangement opkræves hele prisen

 

FÅ ET GAVEKORT PÅ 500 KR TIL VORES WEBSHOP

Hvis I har gode billeder af kagen, i høj opløsning, som vi må bruge på vores medier, honoreres dette med et gavekort på 500 kr. til vores webshop.

Copyright 2021 © - Mark Hermann Chocolate