Bryllupskage

 

JERES LIVS BRYLLUPKAGE

Hos Mark Hermann Chocolate sørger vi for, at bryllupskagen fuldender jeres bryllupsfest - om det er til receptionen, efter middagen eller som dessert i selve bryllupsmenuen, sørger vi for en kage der tier sanserne.

Over årene har Mark Hermann Chocolate leveret mange bryllupskager, og vi har derfor god erfaring med at opfylde drømme og forventninger til den perfekte kage. Mark Hermann selv har kreeret en række smagssammensætninger, der vil give jer og jeres gæster en overdådig sanseoplevelse.

 

HVORDAN FOREGÅR DET

Vi har skabt et forløb, der skal støtte jer I, at vælge den helt rigtige bryllupskage, og som gør processen nem og overskuelig.

I vælger en bryllupskage ud fra de smagssammensætninger og afpyntninger, som vi har udviklet gennem tiden, med en kuvert pris fra 120kr. 

Til dette valg køber I en smagskasse, der indeholder to stykker af hver af vores seks smagsvarianter samt et ark med beskrivelse af kagernes smagsopbygning. Når I har besluttet jer for, hvilken smag jeres bryllupskage skal have, har I mulighed for at komme ned i vores konditori i Søborg, hvor vi sammen gennemgår jeres valg og alle detaljer så som afpyntning, farve, opsætning samt dato og antal kuverter. Vi kan levere kagen efter aftale.

 

I har også mulighed for at sætte jeres helt eget præg på smag og udformning af bryllupskagen ved et personligt møde i vores konditori, og samtidig få en personlig konditor til at præsentere og skære kagen for til selve brylluppet.

 

NÆSTE SKRIDT

Ved at klikke ind på de nedestående knapper - får I mulighed for at læse mere om smagssammensætninger, se muligheder for afpyntning, stativer m.m.

Smagskombinationer
Afpyntning
Stativer - Opsætning
Handelsbetingelser
Copyright 2021 © - Mark Hermann Chocolate