Chokolade smagning "Råchokolade"
Chokolade smagning "Råchokolade"

Chokolade smagning "Råchokolade"

På lager
Varenummer
Chs001
250,00DKK

 

Vores chokoladesmagning tager dig igennem samtlige 9 forskellige Original Beans råchokolade, som vi mener er verdens bedste chokolade! Vi starter med den hvide chokolade Yuna Edelweiss 37%, som udmærker sig ved ikke at indeholde vanilje og slutter med Cusco 100% fra nogle af de mest aromatiske og over 200 år gamle cacaotræer.

Mens vi smager på chokoladen, fortæller vi, hvor kakaobønnerne til de enkelte chokolader kommer fra. Vi gennemgår desuden, hvad Original Beans arbejder med i lokalområderne for at forbedre levevilkårene for kakaofarmerne og deres familier. Vi vil også fortælle, hvordan Original Beans skiller sig ud som producent.

Hver deltager modtager en 70g Original Beans chokoladebar efter smagning.

 

PRAKTISK INFO

Prisen er 250,- DKK pr. person.

Smagningen tager ca. 1,5 time.

Der skal være minimum 10 deltagere til en smagning. Ved færre antal deltagere, skal der betales for 10 deltagere. Der vil naturligvis blive udleveret dét antal chokoladebarer, som svarer til prisen for 10 deltagere.

Vi har plads til 10 deltagere i vores lokaler i Søborg. Har du selv et lokale, kommer vi gerne til dig.

Evt. kørsel afregnes separat.

Skriv venligst 2-3 ønskede datoer og tidspunkter for smagningen samt et kontakttelefonnr. i kommentarfeltet, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

 

Produktinformation
Specifikation
Chokolade type Mørk, Mælk, Hvid
Indeholder Lactose Ja
Indeholder Gluten Nej
Vegansk Nej
Copyright 2021 © - Mark Hermann Chocolate